Billigste fagforening

Hjem/Billigste fagforening

det-faglige-hus-logo

Det Faglige Hus – Billigeste Fagforening

Det Faglige Hus er med kr. 69,00 per/mdr. den billigste fagforening i vores sammenligning.

Det Faglige Hus er derfor perfekt til dig, som prioriterer at spare penge, og samtidig ønsker den retsmæssige og juridiske sikkerhed, der følger med et medlemsskab af en fagforening.

Bliv medlem af Det Faglige Hus

Alle er velkommen i Det faglige Hus
Grundstenen til det Faglige Hus blev lagt i 1988, med en fagforening for funktionærer, men igennem årene voksede foreningen og åbnede op for at flere faggrupper kunne melde sig ind. I dag er Det Faglige Hus åbent for alle, uanset om man er selvstændig eller erhvervsdrivende. Det Faglige Hus er politisk uafhængigt.

Få 3 måneders gratis fagforening
Hvis du melder dig ind i både fagforening og a-kasse hos Det Faglige Hus, så nu får du 3 måneders gratis fagforening og opnår en her-og-nu besparelse på 207 Kr. Samtidig deltager du i lodtrækningen om at vinde en iPad Air.

Få gratis juridisk rådgivning i Det Faglige Hus
Er man medlem af fagforeningen får man en række fordele udover retten til dagpenge. Fagforeningen tilbyder juridisk hjælp ved arbejdsmæssige problemer, og der står en række advokater, jurister og sagsbehandlere klar til at hjælpe. Skulle man få brug for juridisk hjælp er dette gratis, når man er i fagforeningen.

Gratis lønsikring i 3 måneder
Tegner du en lønsikring hos Fagforsikring gennem Det Faglige Hus er den gratis de første 3 måneder. Dette tilbud gælder kun, hvis du tegner din lønsikring inden den 1. juli 2014. Med en lønsikring er du sikret de nuværende indtægt, hvis du skulle blive ledig.

Som medlem får du mange gode rabatter og tilbud
Det Faglige hus har en lang række af medlemstilbud bl.a. på forsikringer, feriehuse, hvervegaver og et månedligt medlemsblad.

Bliv medlem af Det Faglige Hus

Husk at du kun er berettiget til dagpenge, hvis du samtidig er medlem af en A-kasse.

>> Klik her og læs mere om Det Faglige hus