Billigste A-kasse

Hjem/Billigste A-kasse

Min A-kasse

Min A-kasse – billigste A-kasse

Min A-kasse er med 493,00 Kr./mdr. blandt de absolut billigste A-kasser i vores test, som har omfattet et bredt udsnit af de danske a-kasser.

Vores anbefaling kommer på baggrund af prisen for kontigentet og tilfredshedsvurderingen fra a-kassens medlemmer, som 3 gange har resulteret i, at Min A-kasse er blevet valgt som årets a-kasse.

Ved at være medlem af en a-kasse kan du få op til 17.355 kr./mdr. på højeste sats skulle du blive ledig.

Om Min A-kasse
Min A-kasse er en tværfaglig billig a-kasse. Det betyder, at alle lønmodtagere og selvstænndige uanset uddannelse og branche kan blive medlem. 46.000 har allerede valgt Min A-kasse.

Bliv medlem af Min A-kasse nu

Lavt kontingent – høj service
Min A-kasse sætter en ære i at holde kontingentet nede samtidig med at servicen er i top og er både i 2005, 2007 og 2009 er blevet kåret til den A-kasse med de mest tilfredse medlemmer i Arbejdsdirektoratets undersøgelser.

Min A-kasse er derfor perfekt til dig, som prioriterer at spare penge, og kun ønsker at være sikret dagpenge i det tilfælde, at du bliver ledig men samtidig forventer et godt serviceniveau hvis du rent faktisk bliver ledig og får brug for a-kassen og dagpengesystemet.

Min A-kasse blev grundlagt i 1914, og er faktisk en af landets ældste a-kasser. Førhen var navnet STA a-kasse.

Lønsikring i Min A-kasse
Skulle du blive ledig vil det selv på dagpenge for mange betyde en nedgang i indtægten da dagpenge maksismalt udgør 17.658 kr. per måneder (2014 tal). Min A-kasse tilbyder derfor sammen med Marsch og Europæiske Rejseforsikring en lønsikring. Med en lønsikring fra Min A-kasse, er du sikret op til 80% af din nuværende løn.

Studerende bliver gratis medlem
Hvis du er studerende, kan du hos min A-kasse blive gratis medlem, hvis du er under 30 år og har mere end 1 år tilbage af dit studie. Ved at være medlem af en kasse under din uddannelse, kan du undgå den første måneds karantæne og få ret til dagpenge med det samme, når du er færdig med din uddannelse.

Min A-kasse dækker hele Danmark

Med kontorer i 4 byer dækker Min A-kasse hele Danmark. Du finder Min A-kasse i følgende danske byer:

  • Valby (København)
  • Århus
  • Aalborg
  • Middelfart

Vi anbefaler dig derfor at melde dig ind i Min A-kasse, som din nye billige A-kasse.

Bliv medlem af Min A-kasse nu

>> Klik her og læs mere om Min A-kasse