Billigeste A-kasse + Fagforening

Hjem/Billigeste A-kasse + Fagforening

Det Faglige Hus – billigste A-kasse og Fagforening

Hvis du både vil være medlem af en a-kasse og en fagforening (organistaion) samlet samme sted, så er Det Faglige Hus billigst på det samlede kontingent med kun 545 kr./mdr. for både A-kasse og organisation.

Du kan sagtens blive medlem af Det Faglige Hus, der samlet har den billigste kontigent på A-kasse og fagforening eller organisation som Det Faglige Hus kalder det.

Medlemmer af Det Faglige Hus sparer i snit 3.681 kr. om året sammenlignet med andre a-kasser og fagforeninger. Udover den lave pris er hele dit organisationskontingent fradragsberettiget.

Det Faglige Hus a-kasse og fagforening er åben for alle, så du kan altid blive medlem. Det Faglige Hus har over 142.000 medlemmer på landsplan.

Bliv medlem af Det Faglige Hus nu

Det Faglige Hus A-kasse og Organisation
Det Faglige Hus er en tværfaglig a-kasse, som optager alle uanset uddannelse og beskæftigelse. Det Faglige Hus går benhårdt efter at tilbyde et lavt kontingent til glæde for sine medlemmer.

  • Laveste kontingent for a-kasse og fagforening samlet
  • Medlemsfordele som rabat på forsikringer, kurser og fagbøger
  • Uafhængig af politiske organisationer og partier
  • Lokale afdelinger, som afholder netværksaftener
  • Kan rådgive dig i din karriere og problemstillinger på jobbet
  • Som fagforeningsmedlem kan du få juridisk assitance i forbindelse med dit job

Det Faglige Hus tilbyder dig rådgivning ved kontraktforhandlinger, afskedigelser, arbejdsløshedsforsikring, udvikling samt karriererådgivning, juridisk bistand eller sparring som arbejdstager eller leder.

Bliv medlem af Det Faglige Hus nu