Blog

Blog

 

Her finder du alle vores artikler om fagforeninger og a-kasser samt tips og råd.


 
Læs mere

MA A-kasse

MA A-kasse er en tværfaglig a-kasse med fokus på akademikere indenfor humaniora, naturvidenskab, it, kommunikation, sundhed, samfundsvidenskab, psykologi og pædagogik

MA A-kasse har over 54.000 medlemmer og MA A-kasse tilbyder blandt andet deres medlemmer temadage, karrieresamtaler og workshops samt et effektivt netværk for ledige, hvor medlemmerne kan hjælpe og guide hinanden.

Læs mere

Business Danmark

Business Danmark er landets eneste faglige organisation og A-kasse som har 100 % fokus på medarbejdere eller selvstændige, som arbejder med salgs-, marketing- og konsulentrådgivning.

Business Danmark tilbyder sine medlemmer både juridisk rådgivning, coaching, selvudvikling, kontante fordele og ikke mindst billig a-kasse og optager både lønmodtagere og selvstændige.

Business Danmark er helt uafhængig af partipolitik og støtter ikke nogen politiske partier og har udelukkende fokus på at være medlemmernes foretrukne service- og sparringspartner, med hovedvægt på en høj grad af individuel service til en konkurrencedygtig pris.

Som medlem af Business Danmarks A-kasse er du sikret både dagpenge og rådgivning, hvis du mister jobbet og hos Business Danmarks A-kasse kender dine vilkår og kan derfor give den bedste vejledning – både for lønmodtagere og selvstændige.

Som medlem hos Business Danmark har du desuden mulighed for at opnå rabat på en lang række af produkter og services som eksempelvis:

– Spar op til 30 pct. på dine privatforsikringer gennem Tryg Gruppeforsikring.
– Få rabat på både benzin, rejser, hoteller, færger, tøj, billån
– Med lønforsikring kan du forsikre op til 80 pct. af lønnen, hvis du bliver ledig eller syg.
– Få en gratis coachingtime, når du søger nye udfordringer

>> Meld dig ind hos Business Danmark her

Læs mere

Min A-kasse

Min A-kasse (tidligere STA A-kasse) er en af de tværfaglige A-kasser
Min A-kasse (STA A-kasse) er åben for alle lønmodtagere og hed oprindeligt “A-kassen for Stats- og Teleansatte”. Du kan altså melde dig ind i Min A-kasse uanset hvilken branche du arbejder i eller din uddannelsesbaggrund, dermed er Min A-kasse en tværfaglig a-kasse.

Læs mere

CA

CA A-kasse er åben for alle
CA A-kasse er en tværfaglig og landsdækkende a-kasse med mere end 32.500 medlemmer. Næsten alle CA A-kasses medlemmer arbejder på det private arbejdsmarked, og har en erhvervsøkonomisk uddannelse, men alle kan blive medlemmer af CA, både lønmodtagere og selvstændige.

CA A-kasse her et billigt kontingent og mange ekstra tilbud
CA A-kasse er et rigtig godt tilbud. Kontingentet er lavt, og man får en lang række gratis tilbud, som man ikke ser hos andre a-kasser. Når man har trukket kontingentet fra i skat, ender man med at betale 267 kr. om måneden.

** Få juridisk rådgivning for kun 50,00 Kr. ekstra per mdr. med CA Advokathjælp. CA Advokathjælp er for dig, som udover a-kassen kun efterspørger juridisk tryghed omkring dit ansættelsesforhold.

Læs mere

Frie Funktionærer

Frie Funktionærer har en af de billigste A-kasser på markedet
Frie Funktionærer er en tværfaglig fagforening for lønmodtagere, der har en af de billigste A-kasser i vores oversigt samt en billig fagforening. Dermed beviser Frie Funktionærer, at det ikke behøver at være dyrt at være i en A-kasse.

Frie Funktionærer er åben for alle lønmodtagere
Frie Funktionærer er dermed en af de mest attraktive A-kasser og fagforening i Danmark for dig, der gerne vil have et lavt månedskontingent, og Frie Funktionærer er åben for alle lønmodtager uanset din uddannelse eller arbejdsområde.

Læs mere

Det Faglige Hus

Fordele ved Det Faglige Hus
Som medlem i Det Faglige Hus får du ikke kun en billig A-kasse og fagforening, du får også en række medlemstilbud, som rabat på forsikringer samt booke et af Det Faglige Hus’ mange ferieboliger i enten Danmark eller udlandet.

I Det Faglige Hus er der ca. 280 medarbejdere, der sidder klar til at hjælpe dig med problemer, der vedrører dit arbejde fra kontorer i hele Danmark

Godt tilbud lige nu
Meld dig ind i fagforening og a-kasse og få de 3 første måneder i fagforeningen gratis.

Læs mere

ASE

ASE A-kasse er en tværfaglig A-kasse for både selvstændige og lønmodtagere med ca. 150.000 medlemmer.
Der findes 29 A-kasser i Danmark. Nogle af dem tilbyder både en arbejdsløshedsforsikring (A-kasse) og faglig støtte (fagforening) hvis du f.eks. bliver uretmæssigt fyret eller har brug for anden faglig juridisk bistand.

** Hos ASE kan du få JOBtryghed som omfatter juridisk rådgivning for kun 50,00 Kr. ekstra pr måned. JOBtryghed er en service for dig, som udover den økonomiske tryghed i ASE A-kasse også gerne vil have adgang til professionel juridisk rådgivning omkring dit ansættelsesforhold.

ASE er en af listens billigste A-kasser
ASE har valgt kun at fokusere på at drive en effektiv a-kasse og dette har medført meget lave omkostninger til administration. Derfor koster det kun 446 kr. pr måned at være medlem af ASE A-kasse. Dette er en lav pris for at være sikret i dagpenge, hvis du går hen og mister dit arbejde. Det lave kontingent gør ASE til en af testens billige A-kasser.

Læs mere

Krifa

Krifa er en stor fagforening med tilhørende A-kasse
Krifa har over 176.000 medlemmer og tilbyder både A-kasse og fagforening. Krifa står for Kristelig Fagbevægelse, som er en fællesbetegnelse for Kristelig Fagforening og Kristelig A-kasse. Krifa har 16 afdelingskontorer over hele landet og tilbyder medlemskab til såvel lønmodtagere som selvstændige.

Alle er velkommen i Krifa
Du kan melde dig ind i Krifa a-kasse og fagforening for kun 576 kr. samlet pr måned. Krifa A-kasse giver dig økonomisk tryghed, hvis du er uheldig at blive fyret eller står uden job. Samtidig sikrer Krifa fagforening dig gratis arbejdsmæssig juridisk bistand og en stærk partner i varetagelsen af dine interesser.

Krifa kan sikre din løn med op til 21.000 kr.
Krifa kan sikre dig ekstra mod ledighed hvis du tegner en lønsikring, der giver dig op til 21.000 kr. oven i dagpengene, hvis du skulle blive arbejdsløs.

Krifa Boost – gratis for studerende eller elever
Hvis du er studerende, elev eller lærling på under 30 år kan du være medlem af Krifa fagforening helt gratis. Dermed får du adgang til alle fagforeningens medlemstilbud herunder juridisk rådgivning, karriererådgivning og tjek af ansættelseskontrakt og andet gratis juridisk hjælp.

Mange fordele ved at være medlem af Krifa
Krifa er en af de billigste fagforeninger og A-kasser i testen og tilbyder desuden sine medlemmer en lang række fordelagtige rabatter på bl.a. medlemskab hos Fitness World, forsikringer og rabat på juridisk hjælp, hvis dit problem er af mere privat karakter (arbejdsrelateret juridisk hjælp er gratis for medlemmer). Du får også andgang tl fordelagtige pensionsordninger igennem Krifa.

>> Meld dig ind hos Krifa her

Læs mere